Skip to content

Vergoeding

U kunt direct een afspraak maken. Voor een osteopathie behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw arts. De osteopaat zal zo nodig met de huisarts of specialist overleggen. Met uw toestemming schrijven wij een verslag naar uw huisarts.

Tarieven

Eerste

consult

98/consult

50 minuten

Anamnese
Onderzoek
Korte behandeling

Kort

consult

48/consult

15 minuten

Korte behandeling
uitsluitend na overleg

Baby & Kind <14

consult

82/consult

35 minuten

Evaluatie
Behandeling
Deskundig advies

Vergoeding

Osteopathie behandelingen worden doorgaans voor een groot deel vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor vergoeding van de kosten door de zorgverzekering valt osteopathie onder het item alternatieve geneeswijze / Beweegzorg of Complementaire geneewijze. De zorgverzekeraar vergoed gemiddeld 50% van de kosten. Kijk hier voor de dekking van uw zorgverzekering en de vergoeding voor osteopathie via onderstaande knop of raadpleeg uw verzekeraar rechtstreeks. Osteopathie komt niet ten laste van uw eigen bijdrage. Deze geldt alleen voor medische kosten die onder de basisverzekering vallen. Osteopathie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en telt daarom niet mee voor de eigen bijdrage.

 Brian Meerveld is aangesloten bij de NVO, de Nederlandse Vereniging voor Osteopaten en geregistreerd bij de NOF.  Zo weet u dat u in goede handen bent én dat uw zorgverzekeraar de osteopathie behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoedt.

Registraties

Verzekeraars vergoeden alleen behandelingen door osteopaten die erkend zijn door de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF) of het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Osteopaat Brian Meerveld is aangesloten bij de eerstgenoemde organisatie. De meeste verzekeraars vergoeden de kosten van een osteopatische behandeling geheel of gedeeltelijk. Hoeveel er vergoed wordt is afhankelijk van uw polis, hiervoor kunt u dus het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

nederlandse osteopathie federatie logo (Custom)

KVK – 27349805

Praktijk – 90-15534

AGB – 90-036863

NOF – 200707.8

0 +
Jaar ervaring
0 +
Klanten per jaar
0 +
Nationaliteiten behandeld