Recensies

recensies osteopathieU ziet hier de meest actuele osteopathie recensies over mij op facebook:

 

 

 

 

https://www.facebook.com/pages/Meerveld-osteopathie/507333712686266?ref=hl

 

Indien u geen Facebook heeft, enkele osteopathie recensies uitgelicht:

 

‘Voor de juiste, waardige, vakbekwame osteopaat ben je hier aan het juiste adres. Ik voel me er zeer op mijn gemak en de resultaten zijn erg goed’

D. Hees, Nieuw Vennep

 

‘Brian heeft mij al jaren tot volle tevredenheid behandeld. Als de chronische lage rugklachten me te veel pijn gaven waren zijn behandelingen een ware verademing..een vakman! ‘

Mw vd V.  uit Lisse

 

‘Wij hadden een tip gekregen van iemand om naar Brian te gaan en dat was een zeer goede zet. Mijn man en kinderen en ik zijn deskundig behandeld en met resultaat!
Ook adviseren wij andere over hem en die zijn ook enthousiast, dus zeker aanrader!! ‘

Sandra N. te Zoetermeer

 

SUPER!! Ik had een paar jaar geleden een hele erge tennis-arm; ik kon niet eens een glas drinken bovenhands optillen! Na de eerste behandeling had ik de volgende dag heel erg last van mijn nek, wat ik voor de behandeling niet had dus ik dacht: ‘Wat een kwakzalver, daar ga ik nooit meer heen!’ :p Maar de volgende dag was de nekpijn verdwenen en ik kon gewoon een tweeliter-fles cola bovenhands optillen! Had nog wel pijn in mijn arm maar de kracht was gewoon weer terug en na nog 3 behandelingen was mijn arm weer als nieuw!!

Wat ik ook heel fijn vind bij Brian, na een eerste onderzoek zegt hij meteen hoeveel behandelingen hij nodig denkt te hebben en als de klacht daarna niet is verdwenen gaat hij ook niet tot in den treure doorbehandelen, dus KUNDIG én EERLIJK!

Dus zéker een aanrader!

Jennifer.