Skip to content

Brian Meerveld

Specialisaties

Brian is algemeen osteopaat met specialismes in het behandelen van specifieke klachten. Uw klacht staat centraal en niet de therapie. Dit houdt in dat u weet waar u aan toe bent, niet overbodig wordt behandeld en een behandeling op maat kunt verwachten.

Ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in het onderzoeken, behandelen en verhelpen van lichamelijke klachten. De eerste 10 jaar eerst als fysiotherapeut in een particuliere praktijk, daarna als osteopaat verdere ervaring opgedaan in het behandelen vanveel voorkomende lichamelijke klachten.

Netwerk

Midden in het centrum van Leiden aan het gezondheidscentrum aan de Rijn en Schiekade te midden van andere artsen en therapeuten waarin de lijntjes kort zijn en afstemming optimaal.

VI-Photography-80 (Medium)
VI-Photography-29 (Medium)
0 +
Jaar ervaring
0 +
Klanten per jaar
0 +
Nationaliteiten behandeld

Missie. Visie. Historie.

Meerveld Osteopathie

foto 4 brian scaled Meerveld Osteopathie Leiden afbeelding
Mijn specialisatie ligt in het behandelen van hoofdpijn, buikklachten, rug- en nekklachten. Als no nonsense osteopaat bied ik een effectieve oplossing in het verhelpen van lichamelijke klachten die ik in de dagelijkse praktijk tegenkom. Het geeft me altijd veel voldoening om te merken dat mensen na lange tijd weer pijnvrij kunnen bewegen en werk of hobby weer probleemloos kunnen uitvoeren. Ik wil niet alleen dat u gezond wordt, maar vooral dat u leert hoe u gezond kunt blijven. Ik ben ervan overtuigd dat de grootste vooruitgang wat betreft gezondheid de controle over het eigen lijf. Het verschaffen van inzicht in het ontstaan van klachten van de patiënt, dus het goed informeren is hierin van groot belang. Ik ben van mening dat hoe meer u weet over uw eigen gezondheid (en gezondheid in het algemeen), hoe gezonder u zult zijn.
ATL logo
nederlandse osteopathie federatie logo (Custom)