Skip to content

Sinds de verschrikkelijke crisis, hebben we je helaas niet kunnen helpen, terwijl we dat wel graag hadden gewilt. Toch hebben we niet stilgezeten; in tegendeel, we hebben de tijd goed gebruikt om een nieuwe website voor je te bouwen. Hierdoor is de informatie overzichtelijker en is wat je zoekt makkelijker te vinden.

“Eindelijk ook goed leesbaar op mobiel!”

We hebben ervoor gezorgd dat de website niet alleen goed leesbaar is op de computer, maar ook op de telefoon. Daardoor kan je ook als je onderweg bent snel even wat informatie lezen voor je afspraak.

VI Photography 119 Large Meerveld Osteopathie Leiden afbeelding

Bedankt!

We willen iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd heeft geholpen, o.a. VI photography voor de prachtige foto’s van de behandelingen. Ondanks zorgvuldige controle kan het zijn dat sommige elementen op de website nog niet perfect werken. Zou je dan zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen, dan kunnen we het fixen! Zo worden de behandelingen en de ervaring voor iedereen nog beter!

Nog even wachten

Nu ik toch een bericht plaats, stelt mij dat in de mogelijkheid om even wat informatie te geven over osteopathie en het coronavirus. Momenteel zijn we gesloten, wat betekent dat alle afspraken worden geannuleerd, zodra u weer kunt langskomen voor een afspraak neem ik contact met je op of schrijf ik op de website dat ik weer mag behandelen. Ik hoop je dan ook heel erg graag terug te zien, zodat ik weer wat voor je mag betekenen en je kan helpen bij de klachten van jezelf of je kind of baby.

Brian Meerveld – osteopaat

Wat kan de osteopaat voor jouw klachten betekenen?